Hamburger van “Coq des Prés”
Recette… sur le pouce
Ingrediënten
- 1 hamburger “Coq des Prés” (de textuur van het kippenvlees is niet te vergelijken met die van rood vlees!)
- 1 hamburgerbroodje
- fijngehakte ui
- fijngesneden salade
- ketchup en mosterd (ambachtelijk bio)
- een plek lekker Belgische kaas van koeienmelk
- olie (kwaliteit naar eigen smaak), zout, peper en tuinkruiden
Bereiding
- Uw oven voorverwarmen op 220° C.
- De hamburger “Coq des Prés” instrijken met olie.
- Kruiden met zout, peper en tuinkruiden en koel opzij houden.
- Het onderste deel van het broodje instrijken met mosterd, daarop de ui en de salade leggen. Het bovenste deel instrijken met ketchup en daarop het plakje kaas leggen.
- De hamburger “Coq des Prés” warmbakken in een antikleefplan.
- De hamburger op het onderste deel van het broodje leggen en sluiten. Alles in aluminiumpapier wikkelen.
- 2-3 minuten in de oven plaatsen om alles op te warmen zodat de kaas kan smelten.
Heel lekker met een fris blond biertje … zo simpel kan het leven zijn.